Kehitystä rahoitukseen – rahoitusta kehitykseen

Projektit, kehityshankkeet ja kansainvälistyminen

PDGE:n vankinta asiantuntemusaluetta ovat projektit, kehityshankkeet ja kansainvälistyminen. Asiakkaitamme ovat niin yritykset kuin julkinen sektori, joita autamme projektin kaikissa vaiheissa rahoitusmahdollisuuksien tunnistamisesta yhteistyökumppanien etsintään ja projektin raportointiin rahoittajille. Kansainvälisille markkinoille suuntaaville yrityksille olemme apuna kansainvälistymisstrategioiden laatimisessa ja implementaatiossa.

PDGE:n konsulttipalvelut

Tuemme ja konsultoimme asiakasyrityksiämme monenlaisissa projekteissa ja niiden eri vaiheissa. Palveluihimme kuuluvat mm.

Rahoitusmahdollisuuksien tunnistaminen

Innovaation, hankkeen tai projektin rahoituksen hakeminen on monimutkainen prosessi. Se vie valtavasti aikaa itse projektista mutta on samalla tärkeä osa projektin liikkeellelähtöä ja onnistumista. Meillä on kokemusta erilaisista projektirahoitusmalleista ja mahdollisuuksista Euroopan Unionissa. Autamme jäsentämään kehitysideat projektimuotoon, rahoituslähteen etsimisessä julkisista rahoitusohjelmista ja etsimään projektille kansainväliset partnerit.

Kerro meille kehittämistarpeistanne, teemme maksuttoman alkukartoituksen potentiaalisista rahoitusohjelmista ja siitä, miten hankesuunnittelu voidaan rahoittaa!

Ideasta projektiksi -palvelut

Usein ideaa on vaikea paketoida projektimuotoon, joka on houkutteleva ja kiinnostava myös rahoittajien näkökulmasta. PDGE:n konsultit ovat apunasi juuri tässä pulmassa, eikä pelkästään siinä vaan projektin kaikissa vaiheissa - tarvittaessa jopa projektinjohtaminen käy asiantuntijoidemme toimesta. Palveluihimme kuuluvat mm.

  • Kehitystarpeiden jäsentäminen projektimuotoon
  • Projektisuunnitelman valmistelu
  • Projektipartnerien haku niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.
  • Projektinjohtopalvelut, vuokrajohtajapalvelu
  • Projektin julkaisujen (esim. uutiskirjeet, artikkelikokoelmat) toimittaminen, tarvittaessa kääntäminen sekä julkaisemisesta huolehtiminen
  • Sopimus- ja taloushallinnon rakenteiden projektikohtainen suunnittelu
  • Projektin tekninen seuranta ja raportointi rahoittajalle

Apua kansainvälistymiseen

Taitavat ja kokeneet konsulttimme ovat kultaakin arvokkaampia kansainvälistymistä suunnittelevalle yritykselle tai projektille. Autamme mm. kansainvälistymisprosessin strategian suunnittelussa, markkina-analyyseissä, tuotteiden ja palveluiden lokalisoinnissa, johtoryhmien koulutuksessa sekä henkilöstön kapasiteetin kasvattamisessa vastaamaan uusia markkinoita. PDGE:llä on myös asianhoito- ja edustuspalvelut Länsi-Balkanin alueella.

Kiinnostuitko?

Jos haluat kuulla lisää yritysten ja julkisen sektorin kasvua ja kansainvälistymistä edistävistä palveluistamme, älä enää epäröi vaan ota yhteyttä PDGE:n asiantuntijoihin - keskustellaan tarkemmin, miten voisimme auttaa juuri teitä.